Температурите от минус 20 градуса в следващите дни ще затруднят всички страни,

...
Температурите от минус 20 градуса в следващите дни ще затруднят всички страни,
Коментари Харесай

Таймс: Арктически студ ще превърне руските танкове в 40-тонни фризери |

Температурите от минус 20 градуса в идващите дни ще затруднят всички страни, само че се чака въздействието им върху спрялата съветска колона от край Киев да бъде изключително тежко, написа през днешния ден на първата си страница английският " Таймс ".

Анализатори считат, че мощното захлаждане може да забави още повече съветския прогрес, като бойците ще бъдат принудени или да изоставят машините си, или да седят в " 40-тонни стоманени фризери ".

Арктическият въздушен фронт, който минава през Русия и Украйна, ще се съчетае с източен вятър и през идващите дни температурите ще паднат до минус 10 градуса през нощта към Киев и северния град Харков. Според прогнозите, в случай че се вземе поради и студеният вятър, температурата може да доближи минус 20 градуса, написа изданието.

Очаква се ледената конюнктура да утежни изискванията за живот на съветската войска, чиито войски остават блокирани в голямата колона от танкове, които съвсем не са се движили и са закъсали на около 30 км от центъра на града, написа и " Индипендънт ".

" Танковете ще работят като големи хладилници за съветската войска, в случай че не работят моторите, и ще ги принудят да бягат ", съобщи пред " Нюзуик " Глен Грант, старши специалист по защита във Фондацията за балтийска сигурност.

" Металният танк е просто ледник през нощта, в случай че не употребявате мотора ", споделя Грант, който поучава Украйна за военната ѝ промяна.

" Момчетата [руските войници] няма да чакат, ще излязат, ще стартират да вървят до гората и ще се предадат ", с цел да не измръзнат до гибел. " Просто не можеш да седиш и да чакаш, тъй като в случай че си в машината, чакаш да те убият. Те не са глупави ", добавя той.

" Основната част от огромната съветска колона, която настава към Киев, остава на повече от 30 км от центъра на града, като е забавена от мощната украинска опозиция, механични повреди и тапи ", се споделя в бюлетина на английското разузнаване, който Министерството на защитата разгласява.

Бившият майор от английската войска Кевин Прайс съобщи пред " Дейли мейл ", че стоманените танкове няма да се трансфорат в нищо повече от " 40-тонни фризери ", защото температурата ще се намали и това ще демотивира съветските войски, които не са готови за война в арктически жанр.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР